Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα : Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα : Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει .

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ from www.thepressroom.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών.

Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά.

Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν .

Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ from www.thepressroom.gr
«δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (.

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες.

Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών.

Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα
Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα from www.eirinika.gr
Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Το σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Στα χέρια της ελασ έπεσε ένας τραγουδιστής για υπόθεση ναρκωτικών λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια.

Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα : Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα : Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής.. Πως συνελήφθη ο δημοφιλής τραγουδιστής με τα ναρκωτικά. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (.